Reigerstraat 37
2802 EM Gouda
0182 515 657
directie.degoudakker@degroeiling.nl

Groep 4

Bij ons in groep 4

In onze groep 4 vinden we het heerlijk om hard te werken ! We werken goed samen en helpen elkaar waar nodig. Onze dagen zijn goed gevuld. We starten de dag altijd rustig op onze eigen plek en lezen dan in een leesboek. Daarna gaan we vaak aan de spelling of rekenles beginnen. Alle kinderen hebben een eigen i-pad waarop we de verwerking van de aangeboden lesstof maken. Uiteraard werken we niet alleen op de i-pad maar leren we in groep 4 ook nog weer mooier schrijven in onze werkboeken en schrijfschriften ! Netheid en structuur vinden wij heel belangrijk. We gaan ook twee keer in de week lekker naar de gymzaal. Bewegen vinden we ook erg belangrijk en leuk om te doen.

In de ochtend nemen we altijd een pauze waarin we lekker naar buiten gaan om te spelen. Eten en drinken doen we daarna in de klas waarbij we luisteren naar een verhaal dat wordt voorgelezen of kijken we op het digibord naar een leuk en leerzaam filmpje. Na de pauze gaan we verder met de taalles of gaan we technisch lezen.

In de middag starten we met een leuke automatiseer opdracht die we zelfstandig kunnen uitvoeren. Het leren van de tafels is al erg belangrijk in groep 4.

In de middag hebben we ook vaak andere vakken zoals verkeer, muziek of natuur. Uiteraard maken we ook tijd voor de creatieve vakken zoals tekenen en handenarbeid. Drama en dans vinden ze in onze groep ook erg leuk om te doen.
Het is fijn bij ons in de groep !