Reigerstraat 37
2802 EM Gouda
0182 515 657
directie.degoudakker@degroeiling.nl

BSO Kind & Co

Wat biedt BSO Goudakker?

KMN Kind & Co verzorgt voor basisschool de Goudakker de buitenschoolse opvang. BSO de Goudakker is gevestigd in 2 lokalen van de school en beschikt over onder meer over een bouw en poppenhoek, knutselruimte en een groot buitenspeelplein.
Op de BSO is er voor alle kinderen wat wils. Er is voldoende speelmateriaal, knutselmateriaal en er worden elke dag leuke activiteiten bedacht, zoals kookactiviteiten, sportieve activiteiten en soms komen er ook externen een workshop geven. De kinderen kunnen op het plein van de school buitenspelen.
Een opvangmiddag bij Kind & Co
Een opvangmiddag begint met iets te drinken en te eten aan tafel. Wie wil, vertelt over de belevenissen op school. Daarna is het tijd voor ontspanning. Buitenschoolse opvang is de vrije tijd van het kind en moet dus vooral leuk zijn. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen gaan ze  buiten sporten, spelen, lezen of knutselen.
BSO de Goudakker is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.30u uur tot 18.30u. In de schoolvakanties is de BSO van 7.30 uur tot 18.30 uur geopend, maar vangen wij de kinderen op bij BSO de Bijenkorf. Op woensdag is er ook opvang mogelijk, maar deze vind plaats op BSO de Cirkel. In de schoolweken verzorgen wij een taxi om uw kind van de Cirkel naar de Goudakker te brengen.
Opvang nodig vóór school?
VSO de Goudakker biedt opvang aan op alle werkdagen van 07.30u-08.30u. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht aan de leerkracht goed verloopt.
Kijk voor meer informatie ook op https://www.kmnkindenco.nl/bso/buitenschoolse-opvang-goudakker/

Bezichtiging, vragen of inschrijven
U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze BSO en peutergroep locatie. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met clustermanager Bianca Vroegindewei via b.vroegindewei@kmnkindenco.nl of 06-50099403.
Voor vragen over plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met de afdeling Planning van KMN Kind & Co via planning@kmnkindenco.nl of  via telefoonnummer 030 - 600 47 50.